SterHemel icon

SterHemel v1.6

Dit is de meest recente versie


Over SterHemel

SterHemel is een eenvoudige app waarmee gemakkelijk een beperkte selectie van pagina's uit hemel.waarnemen.com (h.w.c) kan worden geraadpleegd via een smartphone met het Android besturingssysteem. Voor tablets, of voor een bredere selectie aan informatie, wordt aangeraden de website hemel.waarnemen.com in de browser te raadplegen. SterHemel is gemaakt met behulp van de MIT App Inventor.

Deze versie, SterHemel v1.6, is verschenen op 27/08/2023.

Ondanks de belofte van Google dat de app zou moeten werken op alle moderne telefoons, blijkt dat niet altijd het geval te zijn. In geval van problemen kunt u de instructies op de pagina Problemen met SterHemel volgen voor een mogelijke oplossing. Nog steeds problemen, of suggesties? Laat het hier weten.


Volg h.w.c ook via Facebook (hemel.waarnemen) of Twitter (@hemel_waarnemen).

    Volg hemel.waarnemen.com op Twitter    

Privacy policy

SterHemel gebruikt geen data van uw telefoon of tablet. De app vraagt om permissie om de status van uw telefoon te lezen. Dit is een standaardpermissie ingebakken in apps die m.b.v. de MIT App Inventor zijn gemaakt. Deze informatie wordt niet gebruikt door de app en wordt niet gedeeld met anderen.

Copyright

De gegevens in SterHemel en h.w.c zijn copyright © 2004–2023 Marc van der Sluys/hemel.waarnemen.com en zijn bedoeld ter informatie. Hoewel wordt getracht de informatie zoveel mogelijk op juistheid te controleren kan het zijn (of is het zelfs zeer waarschijnlijk, met ruim 10.000 webpagina's) dat er foutjes insluipen. Er kunnen geen rechten aan SterHemel onttrokken worden en h.w.c neemt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik van deze gegevens. Kijk hier voor meer informatie.


© 2004–2023   Marc van der Sluys, hemel.waarnemen.com